lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kesän keskellä

Haukkasin aika ison urakan, kun otin heinäkuulle monta kurssia. Alkukuusta oli Noseworkia Moonan kanssa, sitten alkoi Target Moonan kanssa ja kolmantena Hipun kanssa Tokoagi3-kurssi. Niinhän sinä kävi, ettei jokaiselle treenikerralle ehtinyt, kun on tuo toinenkin pitkin pitäjiä kuljetteleva harrastus :D

Moonan kanssa on ensi maanantaina viimeinen target-kerta ja passiin on suorituksia kertynyt mukavasti. Jos jokin suoritus jää saamatta, seuraavalla kurssilla jatketaan siitä, nou hätä. Hipun osalta ei päästy tokoagi 3 -tenttiin vaan käydään se samalla kerralla kun Moona tenttii nelosta, noin kuukauden päästä. Jääpä veteraanille harjoituskertoja vielä muutamista, ei niin varmoista suorituksista. En sitä hellekeleillä halua piinata, tehdään juttuja silloin kun on viileää. Onneksi niitä kertoja on tämän kesän aikaan riittänyt.

Tuossa kahden koiran tentissä onkin emännälle urakkaa - ohjata kahta koiraa eri tenteissä, kun suorituksia on yhdessä 15. Ja nyt kertaa kaksi. Toiveikas kuitenkin olen, kun kumpikin tekee omiaan yhtä taitavasti ja veteraanilla varmuutta tietyissä suorituksista jo vuosien kokemuksella.

Oman kentän agitreenejä käynnistellään elokuun alkusta, ettei vaan pääsis äksönit loppumaan...

Play it again, Naksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti