perjantai 6. helmikuuta 2015

Doboilua V

Oppikoiran dobokurssi ei mennyt ihan putkeen. Muusakin liittyi juoksunarttujen laumaan ja tämän viikon treenikerralla olin koiraton doboilija. Se ei toki tahtia haitannut vaan koko tunti tuli tehokkaasti hyödynnettyä omaan treeniin pallon ja tasapainotyynyn kautta - hiton tehokasta on. Viikon ajan on löytynyt uusia lihaksia tuolta jostain tosi syvältä ja ne kipeytyivät eri tahtiin. Ensi viikon viimeiselle kerralle Monni pääsee mukaan ja sen jälkeen aloitetaankin seuraava dobokurssi Moonan kanssa.

Hieman jäi harmittamaan se, etten päässyt Muusan kanssa yhtä ja puolta kertaa pidemmälle. Olisi kovasti kiinnostanut nähdä, miten arka koira pärjää tämmöisessä lajissa. Ei varmaankaan kyse ole ylettömästä rohkeudesta vaan enemmänkin koiran oman vartalon hallinnasta. Muusa on kuitenkin notkea, tanssiva koiruus, joten sen kanssa olisi voinut mennä hyvinkin.

Veteraani-Hipulla alkaa tulevalla viikolla tokoagi 2. Toivon todella, ettei valeraskaus iske päälle ja  tule jarruksi vaan intoa riittäisi. Valeraskaana koiruus on sellainen "perästä hinattava" ja motivaatio ei ole parhaimmillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti