tiistai 6. tammikuuta 2015

Kohtaamisia

Tänään tuli Miran 7-kuukauden ikäinen berninpentu Lulu vierailemaan. Otin tämän vierailun varovasti, kun kyseessä on kuitenkin narttu. Moona on Jakokoskella koulutusvuorojen vaihtuessa ottanut Luluun kontaktia ja hyvin on nuuskuttelut sujuneet. Siksi uskalsin ajatella, josko koiruudet pitkin peltoja menisivät hyvässä sopusoinnussa.

Moona otettiin ensimmäisenä kohtaamiseen. Alkunuuskujen jälkeen alkoikin melkoinen meno, etenkin Lulu halusi toimia seremoniamestarina ja hanki vaan pöllysi koiruuksien painaessa. Moona joutui välillä altavastaajaksi mutta se ei siitä ollut moksiskaan. Pientä nokkapokkaakin välillä tuli, kun Moona oli jostain pirun pienestä kakkakikkareestakin niin mustis, ettei Lululla ollut asiaa.

Hurjien hankileikkien jälkeen tulin siihen tulokseen, että jospa vähän vanhenpi koira eli 12-vuotias Muusa olisi välillä kehissä.Oli aika yllättävää, miten Lulu toimi koiran mukaan. Muusan kanssa se piti yllä rauhallista tahtia, mentiin rinta rinnan ja välillä juosten mutta ei mitään leikin yritystä. Muusa nautti olostaan, kun pentu ei ruvennut riekkumaan ja kaksikolla meni loistavasti. Välikierroksella vaihdettiin taas Moona kehiin ja Muusa sisälle. Ja taas alkoi hillitön riekkuminen.

Hippeli ei päässyt näihin riehoihin mukaan vaikka mieli olisi palanut. Käytiin sitten tekemässä lohtulenkki kahdestaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti