lauantai 3. maaliskuuta 2012

Moonalla on asiaa III: Kissapolliisi

Meikätytön reviirillä asustelee koirakamujen lisäksi neljä kattia. Siinä on välillä kestämistä kun katit tekee mitä tahtoo. Mie oonkin päättäny alkaa isona polliisikoiraksi ja nyt on hyvä harjoitella kissoilla.

Mie seuraan silmät tarkkana kattien edesottamuksia ja meikätytön kirsun edestä ylinopeutta viipottava katti saa piipaat päälle. Siitä seuraa hurja takaa-ajo mutta yleensä katin halvattu loikkaa jonkun hyllyn päälle, jonne miulla ei ole asiaa. Ja mie oisin vaan kohteliaasti kysynyt ajokortin ja rekisteriotteen??

Kattien ruokakupitkin on tarkkaan tutkittava, ettei niillä vaan ole siellä dopingia, kun niin ketterästi painavat meikää pakoon. Muuten miulla on homma hyvin hallussa, mutta vanha yli 20-vuotias Piki-katti ei tykkää miun komennosta vaan antaa armotta turpiin. Mie käyn sen jälkeen vikisten tekemässä emännälle kanteen pahoinpitelystä, mutta se ei oo moksiskaan.

Jos miusta ei tuu polliisikoiraa niin ainakin salapolliisi. Kevään aikana teen tutkimustyötä ja kaivaudun myyrien salakuljetusverkostoihin tuossa pellolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti