lauantai 24. maaliskuuta 2012

Moonalla on asiaa V: Pahalla piällä

"Joskus elämä alkaa ottaa meikän karvaiseen piänuppiin - oikein nyppii. Kissat osaa ottaa pattiin meikätytön reviirillä riekkuessaan ja niille mie kostan heti. Miun kostoreissut tosin sortuu siihen, että ne hyppii korkeuksiin ja mie en mahda mittään.

Sitten ärsyttää se, ettei ruokaa tule kuppiin heti ja jatkuvasti. Pittää kokkeilla toisten kuppeja ja nekin on tyhjiä. Ketuttaa, kun emäntä estelee menoa kissojen kupeille. VAADIN, ruokaa kuppiin justiinsa tai mie syön koko talon!

Ärrinmurrit saa myös se, joka tulee minnuu hiplaaman kun oon tosi väsynyt. Emännän mielestä se on epäreilua, kun mie saan keikkua mennen tullen ja hyppiä sen päällä vaikka se olis kuin väsynyt. Miun mielestä se kuuluu koiran perusoikeuksiin, herätellä porukkaa aamuisin.

Lelujen ja luiden piältä oon aika äksy. Siihen ei passaa tulla isojen koirien illistelemään, kun mie niille murmatan. Jos menee vetokilpailuksi, meikätyttö voittaa sisulla isommat. Oon mie sen verran voimatyttö, että iso koira oikein liukuu puulattiaa pitkin, kun meikän traktori pakittaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti