lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Lähestyvä kevät alkaa näyttää merkkejään aurinkoisina päivinä ja tippuvina räystäinä. Viikolla oli rinnepihamaa kuin luistinrata ja koiruudet vetivätkin siinä vuoroin sutia ja piruetteja. Vauhti ei hiljene vaikka liukasta onkin - onneksi ei ole vielä tapahtunut loukkaantumisia. Hipun valeraskaus on ollut tällä viikolla huipussaan ja nisistä tulee taas maitoa. Kova on kiire ulkoa sisälle ja joku lelu täytyy saada paapottavaksi. Todennäköisesti ensi viikolla taas helpottaa.

Keskiviikkona lähdimme Moonan kanssa koirakouluun. Isot koiruudet jäivät kotosalle odottelemaan isäntää, Muusalla oli nyt vuoro Hipun höpöjen takia. Kun isäntä tuli kotiin, oli Mussu kärkyllä ovensuulla ja lähti hippulat vinkuen kohti kenttää, joka on vajaan puolen kilsan päässä. Sinne se ilmestyi tuulispäänä ja oli onnellinen päästessään mukaan.

Moonan kekkuli on aamuvirkku ja alkaa hyppiä jo viiden jälkeen immeisten päällä, jos ei pää ala nousta tyynystä. Hipun kanssa saadaan äkkiä mörinät päälle, kun Monsu menee kalastelemaan Hipulta sen paapomaa lelua. Sisupussi Moona voittaa nämä matsit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti