torstai 25. joulukuuta 2014

Kissapolliisista joulupolliisiksi

Moona on kissapolliisina valvonut kissojen riekkumista ahkerasti, vaikka sitä välillä kielletään. Nyt se päätti aattona ottaa kohteeksi joululahjasäkin, jota kantelin edestakaisin. Joulupolliisi oli tehtävissään, eikä se jättänyt säkkiä hetkeksikään vartioimatta. Tahdoin ehdottomasti paketoida koiruuksien lahjat ja pakko oli siirtyä vessan lukitun oven taakse, että sain rauhassa toimia joulupolliisin vahdinnalta.

Kun joulupaketit kannettiin kamariin, oli Moona suuna ja päänä niitä kyttäämässä. Houkuttimena toimivat Merjan antamat paketoidut puruluut, joita koiruudet innolla vahtivat. Nenän eteen annettiin paketoidut vinkulelut ja puruluut - arvattavissa oli, kumpi paketti avattiin ekaksi. Muutkin paketit avattiin ajan myötä. Kun sitten iltamassa nuo kolme uutta vinkulelua sattuivat rinnakkain olemaan, kävi Moona pitämässä konsertin ja vingutti jokaista vuoron perään tasatahtiin.

Koiruudet saivat tänään ulkona myös kunnon joulupölinät, kun päivän valossa painoivat pellolla menemään. Kaunis on tämä talvinen vuodenaika vitivalkoisen lumen keskellä ja pakkasauringon valossa. Jouluntunnelmaa parhaimmillaan!

Lähes 14 v. Hippu jaksaa painaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti