tiistai 23. joulukuuta 2014

Hyvän joulun toivotuksia!

"Mietyttö jo ehdin emännän joululahjapussille, kun läksivät kaupoilla käymään. Haa, kova paketti! Emännän työkaveri oli laittanut pussiin paketin varmaan juuri minnuu varten ja sitä repostelemaan auki. Paperin jälkeen oli vastassa pahvia ja kun kulmaa vähän vielä hammasteli auki, sieltä löytyi ranskanpastilleja, nam. Tosin montaa en ehtinyt syödä, kun kuului auton ääntä pihalta ja piti hiippailla takavasemmalle - mie oo mittään tehnyt.", harmittelee Moona.

"Tänään oli kinkku uunissa ja voi, kuinka se tuoksui miun nokkaan hyvälle. Ihan varmasti ne sitä meikätytölle paistavat. Häkissä saatiin olla päivällä, kun emäntä ja isäntä olivat kotona. Kun sitten pääsin sisään, ei meikäkoira meinannut kestää turkissaan, kun oli taas kinkun haju kirsussa. Sitten vielä kiduttivat minnuu kauppareissullaan, kinkku edelleen uunissa. Jospa siitä pieni sipare huomenna löytyisi meikätytön suuhun.", haisuttelee Hippu.

"Onpa lystiä, kun emäntä ja isäntä ovat lomalla. Nyt saa painella päiväaikaan irtokoiranakin pellolla. Susivaaran takia meikäkoirat ovat olleet sisäarestissa päivisin, joten meno maistuu. Toivottelen kaikille koira- ja immeistutuille hyvää joulua ja pitäkäähän häntä kippuralla ensi vuonnakin." touhottaa Muusa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti