perjantai 27. huhtikuuta 2012

Moona - Little Big Dog

Moonan aikuistuminen on selvästi alkanut, täyttäähän se toukokuun 12. päivä 10 kuukautta. Ensimmäinen merkki oli varhainen juoksu mutta muitakin juttuja on tullut huomioitua. Pentuvaiheen hullu riehuminen ja joka paikan natustelu on selvästi vähentynyt. Jäljelle jääneet kukat voivat todennäköisesti huokaista ja jatkaa elämänlankaansa. Nappula malttaa rauhoittua, kun sitä sivelee rinnasta. Moonalle tulee silloin itämaisia piirteitä, kun sen silmät menee ihan "kiinalaiseksi" ja se keskittyy nauttimaan rapsutuksesta.

Syksyn pennut tahtovat olla hankalampia sisäsiisteyden suhteen verrattuna kesäpentuihin (tarkoitan ajankohdalla luovutusvaihetta). Nyt Moonalla on mennyt kaksi viikkoa, ettei ole pissejä eikä kakkoja löytynyt sisältä, yes!

Hipun kanssa harjoiteltiin yksi ilta tokoliikkeitä ja kyseessä oli paikalta luoksetulo viereen istumaan. Treeneistä ei tullut mitään, kun Moona oli se, joka liikkeen suoritti (ei kuitenkaan vielä paikalta vaan viereen istumaan) ja useamman kerran virheettömästi. Ei siis ollut pelkkä vahinko yhden makupalan perässä.

Tänä aamuna Hippu ja Moona häipyivät omalta reviiriltään. Etsiskelin koiruuksia puolisen tuntia ja Moona ilmestyi postilaatikolle isännän luo. Hippua oltiin lähdössä etsimään auton kanssa, kun se tepasteli vastaan omalla pihatiellä. Voi sitä viatonta ilmetta ja naurunaamaa, en mie mittään ole tehnyt enkä missään ollut, ihan tuossa nurkan takana! Ei ollut kyllä tietoa koiruuksien reissusta mutta olin saanut ulkona ollessa paljastavan tekstiviestin, jonka mukaan koirat olivat olleet Lieksan tien toisella puolella ja tulleet sen yli takaisin päin. Voihan kettu! Jatkossa on silmätkin selässä...

Alla olevassa kuvassa Muusan sulho ja Moonan isukki Viljo sekä Viljon poika Voitto (ei Muusan pentueesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti