perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kartsalla - citykävelyä maalaiskoirille

Kävimme keskiviikkona tutustumassa maalaiskoirien kanssa Joensuun keskustaan. Tosin osa reissulle osallistuneista koirista asuu Joensuussa. Käppäilemässä oli seitsemän koiruutta ja kaikki sattuivat olemaan lapinkoiria. Olimme aika hauska näky ja huomion kiintopisteinä, kun marssimme pitkin kävelykatua - oli pientä ja vähän isompaa koirulia, mukana myös lappalaisten värikirjoa.

Muusan pentuja tälle kävelylle osallistui neljä. Kyseessä oli siis myös pienimuotoinen pentutapaaminen, Muusa matkassa pentujensa paimenena. Mukana oli myös maitosuklaanruskea lapinkoira Poju sekä lähes viisikuukautinen lapinkoirapoika Topi. Ärriä ja murria piisasi aika ajoin mutta alkumurrien jälkeen rundi alkoi sujua. Pennuista hauskinta olisi ollut mennä kadun viereen hankeen painimaan, mutta se ei tällä kertaa ollut suotavaa kun ikävät immeiset olivat narun toisessa päässä.

Kaupunkikävelyn päätteeksi kävimme vierailemassa POKS:in uudella hallilla Kaislakadulla. Koiruudet joutuivat jäämään autoihin tai ulos kiinni, koska hallissa oli agilitytreenit menossa. Vauhdikasta menoa nähtiin vierailun lopussa, kun nuori skottiuros tuli näyttämään menomonojaan. Ison ja nopean koiran meno agilityssa on niin näyttävän näköistä. Toista ääripäätä agilityn parissa esitteli pieni chihuahua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti