sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Geokoiruudet matkailevat II

Viikonloppuna oli edessä reissu Ristiinan koiranäyttelyyn, jonka päätarkoituksena oli esittää kehässä kaverini Merjan belgi Tiku. Moona lähti mukaan turistikoirana. Päätimme tehdä samalla geokätköilyreissun Mikkeliin ja Varkauteen ym. matkan varrelle sattuneille huudeille.

Perjantaina ajeltiin kohti Mikkeliä rauhallisesti kätköillen. Mikkelissä maalaiskoiruudet pääsivätkin kunnon kaupunkikävelylle. Melkein kolme tuntia marssittiin keskustan liepeillä kätköjen perässä ja koiruudet mukana. Yhdessä vaiheessa marssittiin juna-aseman ohitse ja Monni oli ehdottomasti sitä mieltä, että äkkiä ostamaan lippu lähimpään kotijunaan. Mutta ikävää kyllä, Savossa todetaan, että juna män justiinsa.  Aika väsyjä oltiin kierroksen jälkeen hotellin puolella, Monni painui heti syötyään unipuulle.

Lauantain kohokohta oli sitten Tikun kehäesiintyminen näyttelyssä. Hieman jänskätti, miten meillä menee vai meneekö töppöset ristiin mutta tämä nuori herra esiintyi erittäin hyvin. Näyttelyn jälkeen matka jatkui kohti Varkautta välietappien kautta. Varkaudessa koiruudet saivat uuden kaupunkilenkin, mutta rauhallisemmissa olosuhteissa. Matkaväsymystä oli tiedossa, kun Moona asettui hotellissa yöpuulleen. Merja kosketti sitä jossain vaiheessa takapuolesta ja Monni otti sellaisen ilmalennon kuin olisi sushukka purrut persiestä. No, Moona oli hieman närkästynyt tilanteesta ja löysi uuden lepopaikan jalkojeni juuresta :D


2 kommenttia:

 1. Ihana kuva :)

  Mitäs teille kuuluu sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille kuuluu ihan kivaa. Koiruudet eivät tykkää helteestä, kun kaksi vanhinta on edelleen täydessä talviturkissa. Moona sentään heitti touko-kesäkuussa turkkinsa ja on nyt sopivassa kesäkunnossa. Tervetuloa käymään täällä meidän "eläintarhassa". Kolme koiraa ja kolme kattia edelleen :)

   Poista