sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Jäniskevennys

Aikoinaan oli Antero Mertarannan juontama urheiluvisasarja, jossa nähtiin lopuksi jäniskevennys. Tänään se nähtiin livenä metsässä. Moona loikki pitkin kiviä ja kallioita Pojun ja Tikun kanssa. Välillä hirvitti, miten koiruudet selviävät, kun painoivat melkein pystysuoraa kalliorinnettä alas vauhdilla.

Moonan juostessa kavereiden kanssa pitkin metsää tuli mieleen, että jospa on metsästäjiä liikenteessä. Monnin pupujussi kun käy äkkiä jäniksestä värityksensä puolesta. Merja äkkäsi yhden oikean pupujussin metsässä ja luuli sitä ensin Moonaksi, mutta täysin valkea väritys paljasti sen sitten oikeaksi jänisjussiksi.

Kylläpä noin 1,5 tunnnin hörpötys metsässä pistää koiran tasaiseksi. Kuuluu vaan kuorsaus petin pohjalta eikä passaa mennä koskettelemaan. Ei saa käpälöidä - Monni lepää!

Viikon jäniskevennykseen kuului myös se, että Monsku painoi lauantaina kentälle satanen lasissa. Menossa olivat lappalaisten agitreenit, johon päätin ottaa Muusan mukaan. Monni pääsi livahtamaan isännältä talon ovesta ja eikun kentälle. Haloo, mie mukaan kanssa! Kyllä mie tiedän, missä työ muut olette. Tarkoitus oli Mussun kanssa tehdä agirataa lappalaisten omissa treeneissä ja sitten tämä "jänis" änkeää mukaan.Muusa vauhdissa "jäniksen" takaa-ajossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti