sunnuntai 17. marraskuuta 2013

GEOkoiruuksia II

Geokätköilyharrastus on jatkunut syksyn myötä suurella innolla. Kätköilyttää jatkuvasti - työmatkankin varrella pitää välillä pistäytyä joku kätkö loggaamassa - mysteerikätköjä ratkotaan sopivissa väleissä - olen siis sairastunut pahimpaan mahdolliseen kätköilykuumeeseen!

Georeissuille pääsee mukaan myös joku koiruuksista. Moona taitaa kulkea messissä eniten, kun sen juoksukaverit Poju ja Tiku ovat myös mukana. Moonan nuoret hermot kestävät paremmin näiden höyryherrojen menoa. Lauantaina kätköiltiin Mönni/Selkien maisemissa. Moona ja belgi Tiku kiipeilivät Poppavaaran louhoksen kalliomaisemissa. Välillä hieman hirvitti, kun nämä "geokauriit" menivät ylös ja alas liukkailla kivillä, ja välillä turhan vauhdikkaasti.

Maakunnan luontokätköt ovat kuin suunniteltu koirien ulkoiluttamista varten. Kätköillessä vastaan tulee mitä hienompia luontokohteita lenkkipolkuineen ja laavuineen lampi-, järvi- tai jokimaisemissa. Kiipeämistäkin on usein tiedossa, kun kätkö odottaa jonkin vaaran laella. Kätkömerkinnöistä löytyy myös koiran ulkoiluttamismahdollisuuteen oma merkintä.

 
Tällä kätköllä ovat geokoirat sallittuja. Tosin emännät eivät nyt
bongaa, että kätkö roikkuu tuolla kuusen oksassa. Haloo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti