torstai 30. toukokuuta 2013

Laatuaikaa

Keskiviikkona oli Muusan vuoro suunnata Uilon koirakouluun. Tosin osallistujia oli vain kaksi, joten päätimme suunnata Miran ja Idan kanssa lampilenkille treenien sijaan. Berni Ida sai lenkin aikana uida polskutella ja Muusa kävi etujalkojaan kastelemassa. Muusa on nyt ollut paitsiossa metsätreenien osalta. En itse ota kolmea koiraa mukaan matkaan, joten vaadittaisiin isännän osallistuminen, mieli kaikkien kolmen kanssa osallistua. Viime syksynä Muusa piti metsätreeneissä korvia vihlovan mekkalan odotellessaan vuoroa ja sitä konserttia piisasi melkein koko treenien ajan.

Nyt oli Mussun vuoro ja se on yleensä eri koiruus yksin ollessaan. Ei möykätä eikä ärhennellä vaan iloisella mielellä painetaan - vietämme yhdessä laatuaikaa. Muusan tyyli lenkillä on kulkea takatuupparissa. Jos mukana on useampi koiruus, menee kulkeminen vähän hankalaksi, kun yksi tulee takana ja toinen / toiset vetää edessä.

Viime viikolla vietettiin koiruuksien osalta kahdet synttärit. Hippu täytti 12 vuotta ja Muusa 9 vuotta peräkkäisinä päivinä alkuviikosta.

 
Muusa - sydämellinen koiruus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti