tiistai 28. toukokuuta 2013

Kolmella käpälällä

Eilen mentiin taas Merjan, Pojun ja Moonan kanssa korvasienireissulle. Mahtavia aukkoja oli matkan varrella, osa jopa silmänkantamattomiin. Monni ja Poju painoivat taas menemään höyrypäinä mutta sitten yhdessä ryteikössä tuli Moonalle stoppi. Se loukkasi toisen etukäpälänsä kun tuli melkoista vauhtia ryteikkörinnettä alas. Ehdin jo vierestä katsoa, ettei tuosta hyvä seuraa ja niin oli nilkku-Monni tiellä hetken päästä odottamassa oikeaa etukäpälää ontuen ja riiputtaen. Tunnustellessa siinä ei tuntunut olevan mitään erikoista eikä kipujakaan mutta ei Monni sillä oikein kärsinyt astua. No, Moona vietti sitten loppuajan auton takaosastolla.

Kotona jalkaa tutkittiin ja muuta ei huomattu kuin, että se  oli hieman alaosasta turpeissa. Ideaalisidettä kokeiltiin tossuun mutta se irrotettiin alta aikayksikön, joten se siitä. Aamullakin nilkutus jatkui ja edessä oli lääkärireissu. Tohtorissa todettiin etujalan takapuolella anturoiden yläpuolella pieni reikä eli joku keppi siihen oli osunut. Nyt on lääkitys ja puhdistus menossa muutaman päivän ajan. Tosin koira ei ole ollut moksiskaan koko jutusta, ainoa on tuo nilkutus.

Hippu niksautti aikoinaan töppösensä häkissä olevaan kuoppaan koirien siellä telutessa. Se oli yhden illan pitkin maata siten, ettei ollut mitään merkkiä istumaan tai seisomaan nousemisesta. Kantakaa meikäkoira paareilla tai ainakin sylissä! Oltiin jo tosi huolissaan ja tarkoitus oli viedä se seuraavana aamuna lääkäriin katsottavaksi. Mutta koiruus oli aamusella täysin käpälillään ja entinen meno päällä. Joka itselleen häkkiin kuoppaa kaivaa, se siihen saattaa kompastua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti