torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevättä kirsussa - uudet kujeet

Tänään valmistauduttiin Helsingin Katselmusta varten siten, että kutsuttiin Poju ja Tiku kylään. Sitten koirat metsään ja menoa piisasi reilun tunnin verran. Iltamassa oli kotona reporankoja koiria. Näiden metsätreenien tarkoitus olikin se, että huomenna on helpompi ajella kohti Hesaa koiratrion kanssa.

Kevättä on rinnoissa myös koiruuksilla. Nyt tahtoo tulla ongelmaksi taas reviiri. Muusan mielestä se on tosi laaja käsite ja Moona peesissä opettelee. Moonan itsenäiselle aamuirtoilulle tuli stoppi alkuviikosta, kun sen tutkimusretket lähestyivät Uilonpurontietä. Saatikka että viime keskiviikon koiratreenien jälkeen (jonne vaan Moona osallistui), Musse paineli kuurokorvana radalle saakka perävaununsa kanssa. Että otti pattiin ja taisi sen koko kyläkin kuulla! Meikä piti Mussulle murjotuskuurin illan mittaan mainiten pari kertaa koiruudelle, etten nyt tykkää ollenkaan.

Myyräkuume on myös koiruuksilla korkealla ja niitähän pellolla riittää. Kiinankäytäviä kaivetaan oikein urakalla ja niitä löytyy häkistäkin. Tämän päivän koiralenkillä Moona bongasi yhden ja sitä suussaan kanteli. Onneksi on tullut opeteltua Irti-käsky - toimii hyvin.

Moona ja Oona viime syksynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti