maanantai 31. joulukuuta 2012

Paukkuja vuodella 2013

Uusi vuosi paukkuu ulkona ja koiruudet suhtautuvat siihen eri tavoin. Hippu ei pelkää juuri mitään muuta kuin muri-muria. Sitäkin se väistelee siinä vaiheessa, kun se tulee melkein karvoihin kiinni. Hipun kanssa on katsottu monet ilotulitukset ja Hippeli nousee jopa kahdelle käpälälle ihmettelemään (Uilonpurontien kaide), että mitä ja missä, minne mennään seuraavaksi.

Muusa taas on paukkuarka. Äsken yritin käyttää sitä pissilenkillä ulkosalla mutta melkoinen hinku oli takaisin, kun jossakin posahti. Muusakin on joutunut siedättymään paukutukselle, kun varuskunnasta kuuluu välillä ammuntaa. Muusa on kuitenkin sisällä rauhallinen ilotulitusten paukkeessa, kun tv pauhaa ja ihmiset ovat lähellä. Kuitenkin korvat hörössä, että missä mennään.

Moona taas on siltä ja väliltä. Ei ole yhtä rohkea kuin Hippu mutta pissilenkillä ei ollut mitään ongelmaa paukuista. Kuuntelee ja katselee mutta tekee myös omia juttujaan. Sisällä ihmetteli isännän ekaa rakettia ja eniten sitä sihahdusta. Ei kuitenkaan paukkuarka, hyvä juttu.

Hippu, Muusa ja Moona emäntineen toivottavat kaikille Hyvää uutta vuotta ja hippuloiden vinkumista vuodelle 2013!

Muusan pentu Minka kotonaan jouluna. Minka on täysi kopio mammastaan Muusasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti