perjantai 7. syyskuuta 2012

Metsätreenejä

Keskiviikon Uilon koiratreeneissä oltiin täysin pihalla ja mentiin samalla ihan metsään - vuorossa oli siis Uilon koirakoulun ekat metsätreenit, jotka pidettiin Uilo-Jakokoski elämyspolun laavun maisemissa. Paikalla oli kuusi koirakkoa, yksi ohjaaja kahden koiran voimin.

Metsäalueelle tehtiin puihin merkaten alue, joka samalla tallattiin ihmisjäljin. Maalimiehiksi alueelle meni kaksi immeistä ja koira kävi sitten molemmat bongaamassa. Aloittelijoille 1. maalimies näyttäytyi ja kutsui koiraa metsän puolelta luokseen palkiten sen luoksetulosta. Toinen maalimies oli ns. haamu eli oli kauempana metsän puolella ja sieltä pienin vihjein antoi ymmärtää, että täällä on joku.

Moona omalla metsävuorollaan osoitti hieman arkuutta maalimiehiä kohtaan, vaikka toinen olikin tuttu "namutäti". Moonan osalta yksi jännitysmomentti oli se, miten se kestää puussa, kun pitää odotella vuoroaan ilman emäntää? Tämä riiviö puree nykyisin kaikki hihnansa poikki. Nyt laitoin nahkahihnaan koiran/kissan Getoffia ja Monni pysyi hyvin kytkettynä puolisen tuntia. Mutta viimeisen koiran ollessa vuorossa, se pyyhälsi menoon mukaan - remmi tietenkin irti purtuna. Outs, just meni 16 ekua neljän hihnan korjaamiseen. Monnin ura kahlekuninkaana jatkuu...


Koiraakin voi muotokuvata. Nämä hienot muotokuvat on
kuvannut Arja Tappola. Mallina oma koiruus Malla
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti