sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Brainstorm

Taas tuli kerran todettua, kuinka energinen Moonan nappula väsytetään aivojumpalla. Poju oli torstaina kylässä ja nappuloiden touhuun kuului pääasiassa painiminen. Se, että miten ja missä ja millä tavoin tuotti koiruuksille pohdintaa kun ympärillä olivat myös Hippu ja Muusa sekä immeiset.

Puuhakurssi on tuonut aivoaskartelua Monnin elämään. Puuhakurssille osallistuu myös vuoroin toinen isompi koiruus. Moonalle viime kertainen jumppapallon tökkäys oli hyvä juttu > jospa pallonpaimennus kiinnostaisi, kun ei ole muuta oikeaa paimennettaa tässä lähistöllä. Ensi viikolla on viimeinen puuhakurssin kerta ja pallopaimennusta olisi tarkoitus kokeilla maalia myöten. Eikä aivojumpat siihen lopu, kun heti perään alkaa Pelit&Leikit -kurssi.

Aivojumppaa (tai aivotonta) pitää tällä hetkellä myös Hippu. Valeraskaana ja joku lelu jatkuvasti matkassa. Merjalla oli sienimetsässä mukana vinkulelu. Kun Merja sitä vingutti, Hippu oli kaikista halukkain: "Anna mulle se pentu sieltä heti." Muutenkin tämä jokapaikanhöylä on ollut Merjan koira ensimmäisistä makupaloista lähtien. Pihalla sain hihkua Hippua luokse sata kertaa, kun se oli menossa pentupesän tekoon aitan alle. Merja kutsui kerran ja Hippeli juoksujalkaa painoi Merjan tykö.


Pojun ja Moonan halikuva. Kuva: Merja Tammi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti