lauantai 15. syyskuuta 2012

Pentupörinät II

Muusan pentujen "kokoontumisajot II" pidettiin lauantaina. Mukana oli Moonan, Muusan ja Hipun lisäksi Oona, Maana, Iita ja Topi (joka ei ole Muusan pentu). Oli taas hienoa nähdä, miten viime kesänä pentupalleroina pitkin pihoja vaeltaneet nappulat ovat kasvaneet. Silloin oli tiukka paikka saada pennut kasaan ja ruokakuppien yhteenkalistaminen auttoi :D Ihana Iita yllätti koollaan, kun se oli pentunappulana pentueen pienin. Nyt Iita oli lähelle toisten kokoa ja liukas kuin hylje.

Nappulat pääsivät nyt juoksemaan pitkin pihoja ja peltoja, kun nartuilla ei ollut juoksuja. Pieniä ärrejä ja murreja välillä väännettiin mutta nämä tilanteet laukesivat yllättävän nopeasti ja juoksu jatkui.

Porukan ainoana uroksena oli lapinkoira Topi, joka saapui muista vähän myöhässä. Topi ympäröitiin heti narttujen toimesta ja taisi olla Topilla hetken aikaa melko ahtaat paikat. Herra Hurmuri!!

Nappulat tulivat yllättävän hyvin toimeen keskenään. Eniten jännitti Moonan matchoilu mutta neidinnappula toimikin "tuomarina" toisten välisissä selvittelyissä.

Oheisesta kuvakoosteesta saat seurata nappuloiden menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti