lauantai 28. heinäkuuta 2012

Moonalla on asiaa XII: Rutiinilla

Meikätytön päivä alkaa jo aamuyöstä, kun mie herättelen emäntää tai isäntää. Parhaiten se onnistuu kapuamalla emännän rinnan päälle ja käyttämällä käpälätekniikkaa. Lipsutustekniikka on myös hyvä - märkä pusu paljaalle iholle ja jo pää nousee tyynystä. Sitten mennään Posti&Pissi-lenkille. On mukavaa heittää oikein ISO MERKKI tien poskeen yön jäljiltä. Joskus käy hyvä viuhka, kun ei aamulehti ole tullutkaan. Pääsee taas uudelle merkkauslenkille.

Aamulla emäntä laittaa kippooni pientä aamupalaa. Sitä mie narskuttelen ja odotan innolla, jääkö kukaan kotiin? Jos ei, meikätyttö painaa häkkiin Hipun ja Mussen kanssa. Häkkipäivinä on joskus tylsää, joten mie olen päättänyt lähteä seikkailemaan Kiinaan. Vielä ei tunneli ole sinne asti auki, mutta hyvällä alulla...

Jos taas emännälle sattuu kotipäivä, odotellaan pitkää lenkkiä. On kiva, kun on kotona muutakin paimennettavaa, koska emäntää mie en silmistäni päästä.

Häkkipäivän huipennus on, kun emäntä ja isäntä tulee töistä. Alkaa huima höpötys ja häntä järjestää sellaisen konsertin, ettei meinaa pylly pysyä matkassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti