perjantai 17. helmikuuta 2012

Moonalla on asiaa II

”Meikätytöllä pyyhkii nykyisin hyvin - natustelemista riittää enemmän kuin tarpeeksi. Jos miun ensimmäinen natustelukohde ei sovi emännälle, mie kahtelen toista jo puolen minuutin sisällä. Kukkapurkit on vieläkin miun lempikohteita ja emäntä on niistä tarkkana, pahus. Meikä on osoittanut tasapainoilun taitoa hyppiessään tutkailemaan erinäisiä paikkoja. Pöydät ym. tasot tutkitaan tarkasti, josko siellä olisi purtavaa meikän hampaille. Emäntä ei tykkää?
Miusta on tulossa hevoskoira, kun mie oon kokkeillu rodeoratsastusta. Hyvä rodeoratsu on mummoni Hippu, jonka selässä mie pystyn keikkumaan pitkään. Hipulla mie oon oikeesti ratsastanut niin, ettei jalat ole maassa. Mammaani Muusaa mie en ole vielä kunnolla kesyttänyt, mutta ajan kanssa. Hippu ei tykkää, eikä Muusa?
Miun reviirin kissat saa vieläkin kyytiä - hiihaa paimenkoira vauhdissaan! On nuo katit vähän tyhmiä, kun tahallaan minnuu ärsyttävät keikistelemällä nokan edessä. Minkäs sitä paimentyttö luonnolleen voi? Ja katit ei tykkää? Eikä emäntä?

Ei taida meikätytöllä olla asiaa facebookiin kun kukaan ei kuitenkaan tykkää?”

Kuvassa Moonan sisko Iita pienenä tyttönä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti