perjantai 13. tammikuuta 2012

Moonalla on asiaa!

Moona kertoo: "Emäntä se täällä sepittelee kaikenlaisia tarinoita meikätytön pään menoksi. Miullakin on omat mielipiteeni esimerkiksi emännän kouluttamiseen. Ruskeat nappisilmät ja silmiin tillottaminen sopii hyvin tottelevaisuuskoulutukseen. Justiinsa tulin puremasta emännän kumpparia ja se näkkyy olevan pahalla piällä ja möykkää niin pirusti!? Nyt ei auta meikällä kuin tiukka ote ja söpöksi tekeytyminen silmiin katsomalla. Vähän vielä vaaleanpunaista kieltä ulos ja jo hymy irtoaa. Tämä on sitä palkitsemista, hyvä emäntä, hienosti toimittu!

Mie olen laumaeläin. Asustelen kahden ison koiran ja neljän kissan laumassa ja vesikuppi tyhjenee joskus nopeasti. Ei meikätytön käpälät yllä vesihanoihin, josta emäntä kuppinsa täyttää!? Mie ilmoittelen "kaivon ehtymisestä" tehokkaasti raapimalla kaksin käpälin vesiastian pohjaa. Koulutus on mennyt hyvin perille, vesi tulee kuppiin tosi nopeasti. Emäntä jopa kiittelee meikää muistutuksesta.

Tänään oli emännän mielestä meikäkoiran elämässä ensimmäinen kerta, kun mie kerralla rauhoituin emännän rapsutuksiin sen kotiin tullessa. Nautiskelin rapsutuksista selälläni ja silmät kiinni pitkän tovin, jota ei ole ennen tapahtunut, kun veri vetää tihutöihin. Taas emäntää vedätettiin, kun mie suunnittelin samalla huomisen tihutyöt aamusta iltaan..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti