torstai 31. joulukuuta 2015

Uudenvuoden pentupölinät

Päätin järjestää uudenvuoden tärskyt kahden jouluvierailulla käyneen pennun suhteen. Tänään saapuivat lapinkoirapentu Hugo (3 kk) ja pohjanpystykorvapentu Peppi (puoli vuotta) hulinoimaan. Mahotonta menoa heti alkumetreiltä saakka, eikä enemmälti ehditty tutustella kun painettiin peräkoiraa menemään. Hugo jäi hieman altavastaajaksi pienen kokonsa takia mutta se ei paljon tahtia haitannut.
Kun pennut olivat pölistelleet aikansa, laskettiin kehiin myös Moona. Sillä olikin ihmettelemistä, kun molemmilla puolilla pyöri puolituttu koiruus - mitähän tässä alkaisi ja kenen kanssa.
Pennuilla oli aivan mahdoton meno päällä ja kun väsy alkoi iskea, pistettiin painiksi. Kissapolliisi Moona halusi välillä koirapolliisiksi ja meni aina väliin, kun meno alkoi näyttää liian kiihkeältä. Muusakin tuli ihmettelemään menoa ja oli vähän kahden vaiheilla, ollako lastenvahti vai eikö olla.

Hugon nappula porukan pienimpänä sai kokea useammat mukkelismakkelikset ja korvasta nutuutukset, mutta eipä se reippaana koiruutena ollut juuri moksiskaan. Pikku"bambit" kävivät juoksemassa myös vesialtaan jäällä, jossa on jo tiukka jää. Melskettä kesti kolmatta tuntia ja vielä sen jälkeen oli ongelmia saada nuo vekkulit kotimatkaa varten autoon :D Teretulemas uudemman kerran!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti