maanantai 27. tammikuuta 2014

Paukkuja riittää

Pakkaset paukkuivat viime viikolla siihen malliin, että koiruudet viettivät päivällä sisäelämää. Se on niille outoa, kun ovat tottuneet päivät häkistä päivystämään. Kokonainen viikko hurahti sisätiloissa ja Hippu livistikin yksi aamu oven raosta ja painoi vauhdikkaasti häkkiin. Sieltä se katseli sen oloisena, että en tuu sisälle. Luu toimi houkuttimena ja näin saatiin Hippu sisätiloihin.

Ongelma ulkona olemiseen on Hipun ja Muusan turkinvaihto kesäturkkin, joka tapahtui joulun maissa. Moona tepastelee edelleen talviturkissa, kun Monnin turkin vaihto tapahtui hitaasti (ja emännän mielestä tuskallisesti) koko syksyn ajan.

Moona kävi perjantaina pra-silmätestauksessa, joka järjestettiin joukkotestauksena lappalaiskoirille. Eläinlääkäriaseman pienissä odotustiloissa Monni oli täpinöissään - hiton paljon koiria ja etenkin sulhoja. Oikein pisti silmään siinä koiralaumassa, että Moona ainoana heilutteli häntäänsä selän päällä - taisi olla sulhot mielessä, kun juoksun loppuajat ovat menossa. Toisena tuli erikoinen ääntely, jota se esitteli muulle laumalle.

Eipä sitten ollut iltapäivästä asiaa Pojun ja Tikun vierailulle. Hippu ja Muusa hoitivat homman Moonan jäädessä sisätiloihin ja koiruudet saivat päästellä oikein kunnolla pakkasviikon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti