lauantai 18. tammikuuta 2014

Eläkemummeli

Hippu ei taida olla samaa mieltä otsikosta. Sen verran reippaasti sen töppöset vielä viipottaa. Annetaan puheenvuoro tälle mummelille:

"Hau, mitä, minäkö kehissä! Joo, meikällä on urasuunnitelmia tulevalle vuodelle. Kaverikoiraksi aion alkaa. Sitten emäntä lupaili miulle tokoagikurssia keväällä. Homekoiraksi en ala vaan meikä tuulettaa menemään.

Toukokuussa täytän 13 vuotta, mutta ei se meikäkoiraa paljon paina. Pomo oon edelleen tässä taloudessa ja Musse ja Monni pidetään ojennuksessa. Tyhmiä tapauksia meikään verrattuna. Mie oon sitä mieltä, että harkiten hyvä tulee, vaikka emäntä ei joskus meikäkoiran harkitsemisia oikein ymmärrä?

Moona on aina meikän kimpussa, kun saa miusta hyvän murrikaverin. Eipä tuo haittaa, pitää mielen virkeänä, kun pitää päivystellä ruokakippoa ja leluja. Jouluna kaikki lahjat olivat yhdessä paperipussissa ja se oli miun tärkeä päivystyskohde sille päivälle, kun tiesin sieltä joulupukin luukätköt. Piti vielä seuraavanakin päivänä päivystää tyhjää paperipussia, ettei vaan mitään sinne vahingossa jäänyt."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti