lauantai 1. helmikuuta 2014

Koiruudet putouksessa

En ole mikään ehdoton Putousfani mutta sujuvasti seuraan sketsihahmojen kamppailua.
Tyypittelin nyt omia koiruuksia putoushahmoihin.

Moona = Antsku. Moona on Vatasen hahmon tapaan päältä tumma mutta alta vaalea - siis piiloblondi. "Mie oon aivan hitokseen sitä mieltä, että miun poikaystävä Poju pettää miuta jatkuvasti. Se riehkuu jatkuvasti Tikun kanssa, kun mie en oo näkemässä. Mie taijan justiisa soittaa Meikulle. No Meikku sano, että Monsku Ponsku sie tiiät, et parisuhde on kuin köyvenvettoo. Siulla on oikeus siun ommiin tunteisiin. Mutta jos Pojulla on vieläkin sutinaa muitten kanssa, mie romahan."
http://www.youtube.com/watch?v=cSXJKPZl4r4

Hippu = Harjakainen. Hipulla on pilkettä silmäkulmassa Hirviniemen esittämän Harjakaisen tapaan. Ninnannunnan, nyt mennään ja bisnekset sujuu. "Ootko koskaan kuullut semmosta termiä kuin surutyttö? Sen en oo minä. Käpäläkopelolla mennään ja mie en oo tossun alla. Aattelepa ite!"
http://www.youtube.com/watch?v=bg2KwlEYT9A

Muusa = Missis Aimo Alamansikka. Tuo Jukka Rasilan hihkuva tyyppi on kuin jatkuvasti tanssiva Muusa. Tuleeko häntä vai pää edellä - hurjasti Musse tanssii. "Tunnustan ja ennustan, pahempaa on vielä luvassa. Mie oon kotosin pellosta, sallasta tai kellosta. Humpattaa niin paljon, ettei meinaa pakka kestää kasassa. Ja pahempaa on vielä luvassa!"
http://www.youtube.com/watch?v=EoAMBkjXsjk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti