perjantai 29. maaliskuuta 2013

Rakkaudella

Kaikki koirani ovat minulle rakkaita. Samoin ovat kaikki koiruudet, joita omat koirani emoina ovat synnyttäneet. Seuraan Hipun ja Muusan pentujen elämää aktiivisesti.

Rakkaus koiraan ei synny heti vaan koira pitää oppia tuntemaan. Ensivaikutelman perusteella kyse on ihastumisesta. Hippu oli ensimmäinen koirani ja valitsin sen pentulaumasta ns. mututuntumalta. Hipussa ihastuttivat sen valkoiset merkit pään päällä, niskassa ja kuonossa. Kun koiruuden kanssa seurusteltiin noin vuosi, olin aivan myyty.

Muusa on rakas Hipun pentueesta. Muusa valittiin pentueesta päällimmäisena meidän koiraksi ja siitä ei enempää keskusteltu ostajien kanssa. Tämä arka koira on reipastunut vuosien saatossa.

Moona oli ison pentulauman (9) napero. Pentuja hoidettiin luovutukseen asti ja ne olivat kaikki yhtä tärkeitä. Kun sisarukset lähtivät omiin koteihin, sai Moonakin oman huomion. Nokkelana tyttönä se osaa edelleen hyödyntää saatuja etuja. Jos Hippu valtaa tilansa postimerkinkokoisessa tilassa, Moona änkeää siihen kirjekuoren kokoisena. Moona - emännän oma pupujussi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti