sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Matchissa Pärnällä

Koirakööri suuntasi tänään Pärnävaaralle JOA:n matchiin tarkoituksena treenata vähän Katselmusta varten. Hippu ja Muusa "painivat" veteraanisarjassa ja Moona matchasi nuorten luokassa. Moonan sisarukset Oona ja Maana olivat myös mukana.

Hippu esiintyi tapansa mukaan loistavasti mutta jäi parilleen kakkoseksi. Todennäköisesti Hipun notkoselkä on se tekijä, ettei tämä loistava esiintyjä pärjää. Pääsin itsekin seuraamaan sen esiintymistä sivusta, kun isäntä esitti sen sinisten loppukehässä ja itse odotin viittä vailla Moonan esiintymistä. Hippu on aina nauttinut esiintymisestä ja taas sain seurata sen kaunista liikkumista ja upeaa esiintymistä.

Muusa taas on kehittynyt esiintymispuolella. Sitä on aiemmin stressanut ympäristö ja se tohina siellä mutta nyt Mussukin alkaa tottua ja keskittyy esiintymiseen. Hienosti meni Muusan kehät ja se sijoittui vete-sarjan kakkoseksi.

Moona sai punaisen omasta paristaan mutta karsiutui sitten loppukehistä. Hienoa kokemusta pikku neidille Katselmusta varten!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti