lauantai 23. maaliskuuta 2013

Moonalla on asiaa X: Menossa mukana

Laittoivat sitten meikätytön laihikselle. Emännän mielestä miun kyljet pullottavat ja pitäisi saada vähän painoa pois ennen huhtikuun Katselmusta. Nyt se ei tollo ymmärrä, että mie oon vaan niin hirrrveen hyvässä turkissa. Kattos vaan itteään peilistä ja alkais kärvistellä - mitä tässä meikätyttöä kidutetaan?

Personal trainerin kanssa on päästy pari kertaa juoksutreenaamaan ja se miulle soppii hyvin. On niin mukavaa roikkua Pojun korvissa kiinni, kun myö painetaan menemään. Jos Poju ei osu kohdalle, on Tikun korva sitten hampaissa. Tikun pirhana kasvaa vaan turhan nopeasti, ettei meikä tahdo kohta yltää sen korviin.

Emäntä kuljettelee meikää perjantai-iltaisin agitreeneihin. Kekkuli, kun ei aina kiinnosta. Emäntä meinaa välillä repiä hiuksia päästään mutta malttaa mielensä. Mie tarviin välillä lepotaukoja, ettei ole koko ajan touhuamista. Hitaasti mutta varmasti edetään agin parissa, ja etenkin hitaasti :)

Keskiviikkoisin mie oon päässyt kurmuttamaan siskotyttöjä treeneissä. Mietyttö pistän ne heti ojennukseen ärmyilemällä. Oman kylän kenttä on miulle tärkeä ja tuttu. Hihna ojossa mien painan kohti kenttää keskiviikkoisin, kun kotoa lähdetään. Alkutsekkauksen jälkeen - ketä paikalla > missä mennään > haa, siskotytöt tulee > kurmutusta tiedossa - mie keskityn kentällä tekemiseen emännän kanssa. Palkkaa saa ja kannattaa.

 
Personal Trainerin kanssa hankikävelyllä koiran omilla "lumikengillä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti