torstai 22. marraskuuta 2012

Vuodenajat sekaisin

Talvi vilahti ja katosi. Erään ennusteen mukaan se tulee vasta tammikuussa. Hippukin tuli siihen tulokseen, että Suomessa lämmintä vaan jatkuu ja alkoi pudottaa hienosti kasvatettua talviturkkiaan. Se on erittäin tuuhea ja voi kettu sitä karvan määrää, mikä siitä alkaa purkautua. Nyt on jo näkyvissä sisätiloissa merkkejä karvamyrskystä...

Uilon kentän uusia agilityesteitä testattiin keskiviikkona. Putket ovat merkittävä osa agilitya ja niiden avulla voidaan rakentaa helposti hyppyratoja. Koirille aiheutti hämmästystä musta putki, joka oli asetettu kentälle kaarelle. Koirat pääsääntöisesti kääntyivät putken suulta takaisin tai mentyään pienen pätkän putkeen. Toinen puna-keltainen putki oli suorana käytössä ja sinne painettiin innolla.Taitaa pimeys vaikuttaa myös koiriin eikä kentän valoilla voinut vaikuttaa putken sisälle.

Parin viikon päästä Uilon koirakoulussa on tiedossa Haukkukoulu. Turusen Irene Koirapalvelu Vihmerästä käy läpi keinoja ja konsteja, joilla voidaan hallita koiran haukkua eri tilanteissa.

Minka päästelee pentutapaamisessa kesällä 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti