maanantai 13. elokuuta 2012

Reissun päällä

Moona pääsi mukaan matkaan, kun kävimme veljeni pojan rippijuhlissa Hollolassa. Ajatus Moonan osalta oli, että käydään tapaamassa Monnin isukkia ja serkkupoikaa Orimattilassa. Se onnistuikin ja Moona tapasi Viljon ja Voiton. Edellinen vierailu Orimattilaan tehtiin keväällä 2011, kun Muusa kävi sulholassa Viljon luona. Viljo tapasi siis tämän naperonsa ensi kertaa. Voitto on myös Viljon poika samalta keväältä eri nartun kanssa.

Kuvassa Moonan isukki Viljo

Viljo ja Voitto olivat niin samannäköisiä, ettei meinannut välillä erottaa niitä toisistaan, kun pitkin peltoja mennä pörpöteltiin. Lampaita käytiin myös katsomassa mutta sähköaita erotti koirulit lampaista, eikä Moonallakaan ollut mahdotonta paloa aidan toiselle puolelle. Se tyytyi tuijottelemaan niitä aidan toiselta puolelta korvat hörössä. Koiraseura osoittautui mielenkiintoisemmaksi ja oli mukavaa telmiä poikien kanssa hernepellossa.


Voitto, Moona ja Viljo

Jos Moona oli ulkona altavastaajana, sisätiloissa se pisti pojat ojennukseen. Ei ollut asiaa pojilla omille luille tai ihmisten luo, kun Monni kävi ärisemässä joka välissä. Pitkä autokyyti yksinään oli Monnille aika stressaava ja majoituspaikassakin se asettui oitis lepotilaan - Ei saa häiritä, koira unilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti