perjantai 17. elokuuta 2012

Hipun murinoita III: Huomion kippee

Mietyttö oon melkoinen huomion suhteen ja sitä kerjätään kaikilla mahdollisilla konsteilla kaikilta mahdollisilta tahoilta...

Emäntä ja isäntä ovat aika helppoja nakkeja, etenkin isäntä. Kun mie vähän aikaa tillottelen kohteeseen silmät killillään ja suu amerikan hymyssä, jo kutsuu syli ja rapsuttelut - vaikka mie kuin vanhalle hikisukalle haisuisin. Innokas mie oon silloin, kun vaan toinen on kotona. Emäntä ei aina tykkää, kun mie änkeän itteni luettavaksi päivälehden päälle.

Sänkyhirnukin miusta tuli aikoinaan vaikka isäntäväki päätti, ettei hissut sängyssä hirnu. Hissunkissun mie ovelasti itseni ujutin jalkopäähän ja siitä ylöspäin kävi joskus jopa kutsu kainaloon köllöttelemään. Kyllä mie yötirsat pääasiassa lattialla vetelen mutta aamuyöstä pitää hivuttautua ylöspäin huomioitavaksi. Nykyisin kyllä pennun natiainen tahtoo varastaa miun paikan, murrr!

Miun rinnalla huomiosta kilpailee kaksi koiruutta + katit. Meikätytöllä on tehokas tekniikka. Jos joku muu kyhnää emännän kyljessä, mie pujottaudun siihen väliin taka- tai etukautta. Meikä kun sopii vaikka postimerkin kokoiseen tilaan. Huomiota mie kerjään joskus myös mököttämällä. Kun mie jostain tupsahdan, menen sängyn alle mököttämään. Ja kun mie sieltä oikein pahalla silmällä katselen, jo käy kutsu - taas saa syliä ja muuta mukavaa.

Kun mie oikein paistattelen huomiossa, mie rellottelen sylissä, sängyssä tai lattialla. Rellotellessa miun käpälät on kohti taivasta ja rellotus rentouttaa. Kokkeile vaikka ite...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti