lauantai 9. kesäkuuta 2012

Nappuloiden kokoontumisajot 9.6.2012

Muusan viime kesän nappulat kokoontuivat tänään syntysijoilleen. Ysipäkki oli kasassa kahta lukuunottamatta. Iita ei päässyt mukaan isäntänsä työreissun takia. Maukan perhettä edusti tormakka lapinkoira Topi, tuttu painikaveri Moonalle. Tarkoitus oli alunperin, että pennut saisivat pötällellä keskenään pitkin peltoja mutta kolmella tyttärellä (Oona, Maana ja Malla) sattui juoksut eri vaiheessaan tähän ajankohtaan. Etenkin Malla olisi ollut sulhoille suosiollinen, joten varman päälle piti pelata. Mallan erikoisuus olikin "häntätemppu" eli häntä kunnolla sivuun, kun joku sattuu takapäästä nuuhkaisemaan.

Moona toimi oivallisena emäntänä ja saikin olla pääosin irti. Kavereitakin irtokoiriksi löytyi Topista ja Minkasta. Hippu ja Muusa pitivät tapansa mukaan melkoista mekkalaa, kun eivät päässeet reviirinsä komentooriksi heti kättelyssä. Häkistä käsin pidettiin porukkaa jöössä ja välillä käytiin tutustelemassa.

Mukana oli myös seropi Pipsa. Että osaa koiralla olla hyvä luonto. Se ei ollut moksiskaan pentujen pörinöistä saatikka isojen tyttöjen möykkäämisestä. Kylmän rauhallisesti Pipsa seurasi maailman menoa ja oli jokaisen kaveri. Kun oli hyvät bileet tiedossa, tuli mukaan vieraileva tähti naapurista, dogo argentino Kapu. Se on vieraillut pihallamme aiemminkin mutta osaa hyväluontoisena käyttäytyä herrasmiehen tavoin. Puhelinsoiton jälkeen saapui isäntä noutamaan Kapun.

Moonalle päivä oli mukava. Paljon koiruuksia ja ihmisiä ympärillä, joita sai käydä vapaasti nuuskuttelemassa. Nyt se vetää täyttä koiranunta tuossa vieressä - viikset, korvat ja jalat välillä päivän muistoissa vipattaen...

Pipsa ja Malla osingoilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti