torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannus Kastaja

Juhannusta vietettiin koiruuksien kanssa mökillä Ahvenisen kauniissa maisemissa. Kyseessä on vuokrattu mökki eli koirulitkin olivat uudella reviirillä. Moonalle tämä on niitä elämysjuttuja, kun on sen ensimmäinen kesä aikuisena koirana.

Mökkipaikka oli pienessä saaressa lähellä Lieksa-Enon tietä. Koirulit saivat olla irti, koska lähimmälle mökille on sopivasti matkaa. Saarelle oli tehty tie ja sitä pitkin Muusa ja Moona kävivät tekemässä tutkimusretkiä lähimaisemiin, ei toivotusti. Kyllä taas ketutti! Hipun kanssa etsimään ja ensimmäisenä Lieksantielle zoomailemaan. Siellä ei näkynyt ja paikallinen nuoriso totesi samaa. Eikun takaisin ja Hippua mökin pihaan haukuttamaan. Hetken päästä kaksikko ilmaantui.

Moonulista tuli juhannuskastautuja, kun se ui ensimmäisenä iltana kaksi kertaa. Pompatessaan laiturille Monsu putosi veteen ja ui umpisukkelissa. Rannalla kömpiessään se oli vähän ihmeissään mutta oli jo viiden minuutin päästä vedessä kahlaamassa. Toisen kerran se ui, kun uteliaisuuksissaan käppäili liukkaalla venetelineellä ja hupsahti siitä järveen. Olisi mukavaa, jos Moonasta saisi uivan koiran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti