torstai 21. toukokuuta 2015

Jaksaa aksaa

Uilon kentän toiminta käynnistyi talven jälkeen agilitypainotteisesti. Tarkoitus on mennä kesä treenien osalta siten, että treeneissä on agilityrata. Jokainen koiruus tekee sitä tasonsa mukaan, joko yksi este kerrallaan tai sitten satanen lasissa koko radan läpi.

On ollut hienoa todeta, miten Uilon kentällä puolitoista vuotta treenanneet nuoret koirat ovat ottaneet agiesteet omakseen. Tosin koiruuksissa on selvästi agilityyn taipuvaisia rotuja kuten kelpie. Näillä pienillä treeneillä nämä nuoret koirat painavat välillä rataa tosi vauhdikkaasti ja osaavasti. Jatkossa on sitten vuorossa emännän koulutusta, miten pysyä koiruuden mukana.

On mukavaa jatkaa treenejä talven jälkeen rakkaan lajin parissa. Aiemmin Uilon kentällä treenattiin perustottista ja muutakin, mutta nyt lienee syytä keskittyä tiettyyn asiaan kenttätreeneissä. Monta muutakin rautaa on tulessa koirien harrastusten suhteen ja aika ei riitä kaikkeen.

Hieno koiratapahtuma tulossa Jakokosken koululla 4.6.! Match-show kaiken muun lisäksi. Linkistä en voi varmaksi sanoa, että toimii kaikille (kun nuo fb-ryhmät ovat joskus suljettuja).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti