perjantai 7. marraskuuta 2014

Tokoilua Uilon treeneissä

Muutaman viikon ajan on Uilon koiratreeneissä ollut tokoiluputki. Neljä kertaa on treenejä pidetty tokon merkeissä aloittelevat koirat huomioiden. Ensi viikolla pidetään leikkimielinen möllitoko - ei ihan oikeilla möllisäännöillä vaan soveltaen. Tarkoitus on, että kaikille jää onnistumisen ja oppimisen tunteita, kun paljon nuoria alle ja yli vuoden ikäisiä koiria on mukana.

Moona on hyvin mukana tokon perusliikkeissä. Seuraaminen ei ole sen bravuuri, kun tahtoo kuono lähteä vaeltelemaan pitkin maata ja koiruuden mielenkiinto loppuu vaikka naksua olisi nenän edessä. Se on jotenkin ehdollistunut toisenlaiseen toimintaan eli muut liikkeet siltä kyllä sujuvat. Meistä ei varmaan tule tokokaksikkoa vaikka sitä aika ajoin on mukavaa harrastaa. Ja onhan se hyvää perustreeniä koiralle kuin koiralle.

Tulossa on myös dobotreenit, joita mielenkiinnolla odotan. Toivottavasti ei tartte treenien jälkeen saikkua hakea - on siis tiedossa treeniä emännän lihaksillekin :D

Hippu (13,5 v.) ja Muusa (11,5 v.) kävivät tänään rokotuksilla. Hippu oli hieman sitä mieltä, että onks tänne pakko tulla. Sillä on ikävinä muistoina kipeät anaalirauhaset, joita aikoinaan puristeltiin, ei tosin samaisella tohtorilla. Muusalla taas ei ole isommin ennakkoluuloja, kun ei ole tarvinnut isompia toimenpiteitä tehdä. Molempien veteraanien hampaitakin vilkaistiin ja hyvässä kunnossa olivat, kiitos jokapäiväisistä luista yläkerran luuparatiisissa.

Maastoutuva Moona Patvisuon kierroksellaEi kommentteja:

Lähetä kommentti