lauantai 22. marraskuuta 2014

Doboilua

Aloitimme Moonan kanssa keskiviikkona dobon. Koiruus oli Jakokosken vanhan koulun pienessä salissa silmät ymmyrkäisinä, että mitä ihmettä. Miks me täällä sisällä ollaan, kun ulkona on ennen oltu? Jokainen koiran haukahdus sai sen höristämään korviaan ja keskittyminen oli hieman hukassa.

Koiruudet jaettiin käytettävissä olevassa tilassa ns. pieniin looseihin eli jokaisella oli tekemisen rauha ja tilaa ympärillä. Meiltä puuttui vielä sopivan kokoinen dobopallo, joka oli vasta matkalla pienten sekaannusten jälkeen, joten lainapalloa kokeiltiin tosi isolla ja pienellä. Alkuverryttelyn jälkeen Moona kampesi pikku hiljaa itseään ison pallon päälle, kun makupaloja sopivasti siirteli. Keskittyminen ei kuitenkaan uudessa tilassa ollut kohdillaan ja mieli haahuili kaikkeen muuhun. Pallo päätettiinkin jättää tällä kertaa vähemmälle ja kokeiltiin tasapainotyynyä. Se olikin Monnille tuttu juttu tokoagikurssilta, jossa alla oli tasapainolauta. Etukäpäliä tarjottiin tyynylle mielellään tasapainoa hakevassa asennossa ja seuraavaksi on tarkoitus siirtyä takakäpäliin.

Emäntä ei vielä ehtinyt saada itseään kipeäksi vaikka tilaisuus olisi ollut koiran haahuillessa. Keskityin tällä kertaa liikaa koiraan ja seuraavilla kerroilla pitää jumpata enemmän itsekin. Moonakin kuitenkin löysi lempiliikkeensä, joka oli "sohvaperuna" salissa sijaitsevien sohvien myötä. Tuu emäntä tänne löhöilemään, täällä on paljon hauskempaa :)

Syksyn karhukierrokselta. Ihanaa, ei ahdista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti