sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Nautitaan talvesta niin kauan kun sitä kestää

Pakkaspäivät tammikuussa olivat koiruuksien mieleen. Häkkipäiviä ei kuitenkaan vietetty 30-kymppisillä vaan sisäkoirina oltiin - sekös harmitti. Ulkona käytiin vaan tarpeen mukaan juoksu- ja pissilenkit heittämässä.

Moonan kanssa olemme jatkaneet Noseworkin parissa. Vähän taantumista on tullut, kun koiran nenä kulkee halliolosuhteissa vaan matossa, etsien viestejä muiden koiruuksien menosta. Olen tarjonnut sille alussa hajua merkiksi, mistä tässä olikaan kyse mutta välillä maton hajut ovat paljon mielenkiintoisempia kuin se haju, mitä pitäisi etsiä. Huoh!

Moona on jatkanut Targetin parissa ja nyt ollaan kolmoskurssilla. Meille ovat edelleen haasteita irtaantumiset. Eli jos koiruus pitää lähettää kolmen metrin päästä tekemään itsenäisesti jotain. Monni vaan katsoo, että tuut sie mukana ja etenkin onhan makupalat mukana. Perjantain treeneissä se yllätti minut. Harjoituksen kohteena oli keiloilla merkittyyn ruutuun meno ja Moona päätti muutaman ruutuun menon jälkeen tarjota kohteen kiertämistä, matkan päästä. Tartuin heti tilaisuuteen ja näin saatiin muutaman maltillisen treenin jälkeen suoritus Target-passiin. Nyt on jatkossa annettava vahvistusta tälle suoritukselle, että saadaan irtaantuminen jatkossakin onnistumaan eri tilanteissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti