tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesävieraita ja targetia

Naksu-neiti tuli pitkästä aikaa Moonan reviirille vierailulle. Parivuotias narttu hyväksytään pihapiirissä, koska se on tuttu juttu jo pennusta pitäen. Odotettiin taas koiruuksilta kunnon takaa-ajokiihdytyksiä mutta toiveeksi jäi muutamaa pientä spurttia lukuunottamatta. Molemmat kyllä yrittävät haastaa toisiaan juoksukisaan mutta ei vaan lähtenyt. Painihommat ja hammasmiekkailu sentään toimivat. Koirilla piisasi lystiä ja yksi pieni nokkapokkakin saatiin aikaiseksi. Naksu viisaana väisti ja välit olivat taas kunnossa.

Eilen aloitettiin Moonan kanssa target-kerhon ykkösosio Vihmerässä. Target-kerhossa perehdytään kohdetyöskentelyyn ja sen käyttömahdollisuuksiin. Kohdetyökalut ja niiden sovellukset hallitseva koirakko palkitaan urakan päätteeksi ja julistetaan Target Masteriksi. Ykkösosion jutut ovat Monnille tuttuja monelta muulta kurssilta, joten hyvin päästiin vauhtiin. Ehkäpä ensi kerralla jo suorituksia Target-passiin kerätään :)

Targetin jälkeen päästiin emäntien mieleiseen kohdetyöskentelyyn eli etsittiin geokätköjä Kulhon suunnilta. Koiruudet saivat aivojumpan jälkeen fyysistä jumppaa kätköjen perässä lenkkeiltäessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti