perjantai 22. elokuuta 2014

Hippulat vinkuu

Uilon kentän koiratreenit käynnistyivät kesähelteiden jälkeen. Eka kerralla oli vuorossa agilitya, jota onkin koko kesä odotettu. Oli mielenkiintoista nähdä, miten Moona suhtautuu lajiin pitkän tauon jälkeen. Sen meno radalla on ollut aiemmin laiskansutjakkaa, eikä se ole paljon agilityltä näyttänyt.

Omalla pihalla oli kesän ajan rengas,  joka alkoi sujua suitsaitsukkelaan - nami näppiin ja koira läpi. Sen suhteen ei ollut kentälläkään ongelmaa, tuttu juttu. Moonalla olikin vauhtia hippuloissa, kun se pisti menemään. Kepit meni puoliverkotettuna sujuvasti mutta kun verkot poistettiin, tuli hieman arpomista, että mitäs nyt, mistä miun pitää sisään sukeltaa. Kokonaisuutena olin kuitenkin tyytyväinen koiruuden suorituksiin, sehän alkoi näyttää jopa agilityltä. Kun itse pääsin kokeilemaan vauhdin hurmaa huippunopean belgi Puhin kanssa, treeni-ilta oli kruunattu. Hippu ja Muusa tulivat isännän kanssa treenien loppuvaiheessa areenalle ja molemmat saivat suorittaa oman rundinsa kentällä.

Kävin viikolla geokätköilemässä "lajitoverin" kanssa ja Pyhäselän rannalla vastaamme sattui iso valkoinenpaimenkoira, joka piti jöötä onkivan emäntänsä puolesta. Ensin näytti siltä, ettei meillä ole niemenkärkeen asiaa mutta kun emme kumpikaan koiruutta pelänneet, se rauhoittui. Komea ilmestys!

Kevään Katselmuksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti