tiistai 10. joulukuuta 2013

Talvi tulee - ikävää mutta totta II

Tänään paukkui pakkanen sellaisissa rajoissa, että päätettiin jättää koiruudet sisään työpäivän ajaksi. Moonan osalta ajatukset olivat kaksijakoiset. Onko Monni-neiti viisastunut vuodessa vai vieläkö saadaan repoja aikaan sisälle jäädessä?

Sisälläoloaika ei ollut kuitenkaan työpäivän pituinen, kun isäntä kävi ruokatunnilla päästämässä koiruudet häkkiin. Keli oli jo lauhtunut huomattavasti. Hyvin oli Moona kestänyt puolen päivän sisälläolon ja muuta ei oltu saatu aikaan kuin yksi leipäpussi lattialle, eikä sitäkään syöty.

Tosin leipäpussin osalta voi olla kateillakin kyntensä pelissä. Niillä tuntuu olevan joskus meidän poissa ollessa sellainen survival-meininki kivikauden tapaan vaikka justiinsa lähtiessä olisivat saaneet kupunsa ruokaa täyteen. Kaikki pöydillä oleva ruokatavara täytyy vetää lattialle ja repostella auki, oli sitten kyseessä kurkku tai pulla/leipäpaketti. Kyllä rosvottu ruokaa maistuu sitten hyvälle - menepä tarjoamaan vastaavia ruokakupille - EVVK.

Jospa Moona olisi kuitenkin vuodessa viisastunut ja höpöilyhommat unohdettu. Jos se yhtään tulee mummoonsa ja mammaansa, näin voisi todeta mutta toinen kerta toden sanoo.

 
Talven laumariehaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti